Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@08:55:46 GMT

پیگیر گرانی‌های آنی در بازار استان هستیم

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۱۵۵۴

پیگیر گرانی‌های آنی در بازار استان هستیم

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، عیسی هواسی بازرس کل استان ایلام در نشست بازرسی کل استان ایلام با دستگاه‌های متولی نظارت بر بازار که با حضور سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری، جانشین دادستان ایلام، مسوولین ادارات کل تعزیرات حکومتی، صمت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، مدیران امور اقتصادی و امور تولیدی بازرسی کل استان برگزار شد، گفت: مقوله گرانی و گران فروشی در بازار بر نتیجه گرا بودن نظارت‌ها جهت ایجاد ثبات و هماهنگی قیمت‌ها در سطح استان باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تناسب آرای محکومیت با گران فروشی‌ها و پیگیری گرانی‌های خلق‌الساعه‌ای اجناس وارداتی به استان از طریق مراجع ذی‌صلاح و برخورد قاطع با تخلفات از جمله اقدامات مورد توجه باشد.

سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام بیان داشت: نظارت و کنترل بازار باید به صورت مردمی انجام شود.

جانشین دادستان نیز در این نشست به نظارت برخط بر سامانه‌ی انبارها جهت مبارزه با احتکار تاکید داشت.

در ادامه مسوولین دستگاه‌های متولی نظارت بر بازار و رئیس اتاق اصناف ضمن ارائه‌ی گزارشی از عملکرد خود به مشکلات و موانع پیش روی نظارت‌ها از قبیل لزوم بروزرسانی مبالغ جریمه‌ی مندرج در قوانین اشاره کردند.

در پایان هواسی ضمن جمع بندی، تشدید نظارت برخط، مستمر و هدفمند را با اولویت بر کالاهای اساسی  در کلیه اصناف خواستار شد.

انتهای پیام/ 9708

منبع: فارس

کلیدواژه: استان ایلام ایلام بازار گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۱۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد